Oprema u stočarstvu i njegu životinja.

Noževi Dick, sav Asortiman Haupner & Herberholza i DeLavala

Put do zdravog i čistog mlijeka uz Konta d.o.o.!

 

Kontakt

Vukovarska 8 - 33523 Čađavica 099 / 411 - 8579 Ponedjeljak - Petak, 7:30h - 15:30h Pošaljite nam email
Image Alt

O nama

Konta d.o.o osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Čađavici sa osnovnom djelatnošću prodaje opreme za mužnju firme Delaval, te pomagalima za uzgoj stoke.

Ponuda

Delaval koja se bavi sa muznom i štalskom opremom koja uključuje opremu za hlađenje mlijeka, ventilacije , opremom za izgnojavanje ,termo pojilicama, električnim pastirima te ostalim pomagalima za uzgoj stoke. U suradnji sa tvrtkom Delaval ostvarali smo iznimne rezultate sa preko 250 instaliranih sustava za mužnju. Važno je istaknuti da za svu našu prodanu robu nudimo i servis, također smo tokom godina izradili servisnu mrežu tako da imamo servisere u Čađavici, Đakovu,Popovači i Vukovaru što je jako važno zbog brzine dolaska te smanjena troškova.

Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

https://www.delaval.com/en/CountrySelector/

Također smo zastupnici Njemačke tvrtke Weidemann koja je 1690 godine i otada je proizvela preko 95000 strojeva. U ponudi imaju Zglobne teleskopske utovarivače, zglobne utovarivače na cilindre, male zglobne utovarivače, telehendere.

Također za strojeve nudimo stručan servise te originalne rezervne dijelove tvrtke Wacker Neuson SE te prikučke za strojeve od tvrtke Bressel unda lade

Danas su Weidemannovi proizvodi sinonim za najbolji izbor kupnje te se koriste u poljoprivredi, konjskoj industriji, šumarstvu i drvnoj industriji, u općinama, vrtićima, bioplinskim postrojenjima te različitim područjima u industriji i komunalnim poduzećima

Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

http://www.weidemann.de

www.bressel-lade.de

Njemačkog poduzeća Hauptner Herberholz koja se bavi pomagalima za uzgoj životinja, proizvodima za identifikaciju životinja (ušne markice,bolusi, čitači bolusa) te veterinarskih instrumenata.

 

Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

https://www.hauptner-herberholz.de/home.aspx

Nakon toga smo stekli pravo zastupanja Njemačkog poduzeća Enders koju radimo od 2000 godine. Tvrtka Enders se bavi sa proizvodnjom mesarskog pribora, opreme za mesnice,klaonice, profesionalne kuhinje, te opremom za čišćenje i dezinfekciju.

Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

https://www.enders-germany.com/de/

Također imamo i dugogodišnju suradnju poduzećem Jurgen SCHOOS koja u asortimanu nudi Pepsin Ascali.

Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

http://www.schoos-export.de/de/pepsin

U svojoj ponudi nudimo rezervne dijelove te ostale potrepštine za poljoprivredu tvrtki:

Kramp grupom Njemačkim veletrgovacem rezervnih dijelova sa više od 500 000 artikala na zalihama, omogućavamo vam pregled njihove ponude i narudžbu. Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

www.kramp.com

Granit parts Njemačkim veletrgovcem rezervnih dijelova sa više od 500 000 artikala na zalihama, omogućavamo vam pregled njihove ponude i narudžbu. Potpuna ponuda dostupna je na sljedećem linku:

http://www.granit-parts.com/