Novosti

Tvrtka KONTA iz Čađavice predstavlja se na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018.

Uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore u Mostaru se, od 10. do 14. travnja, održava 21. Međunarodni sajam gospodarstva na kojemu se predstavlja i tvrtka KONTA iz Čađavice.

Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od preko 850 izlagača iz 26 država svijeta predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga, koje obrtnici i poduzetnici nude na tržištu, ne samo Bosne i Hercegovine, već ih na sajmu prezentiraju i posjetiteljima iz 40-ak svjetskih država.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tekstilna i kožna galanterija, kolektivni nastupi zemalja…

Na ovogodišnjem mostarskom sajmu predstavlja se i tvrtka KONTA iz Čađavice, generalni zastupnik DeLaval opreme u stočarstvu za Hrvatsku, te Bosnu i Hercegovinu, odnosno muzne i štalske opreme, te izgradnje objekata za stočarstvo. Uz opremu u stočarstvu, tvrtka KONTA bavi se i distribucijom utovarivača i veterinarskog pribora. (DF)